Sidebar

12
vr, aug

Vind je het leuk om escape games te spelen of een escape room te doen?

024 Nijmegen Uitgaan - Ga terug in de tijd naar 30 januari 1995 waar het water staat zo hoog staat dat bij een dijkdoorbraak diverse dorpen in het land van Maas & Waal meters onder water komen te staan. Mensen en dieren moeten uit voorzorg evacueren.

Lees meer: Hoogwater escape tocht 12+

024 NIJMEGEN Evenementen – Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 30 oktober plaatsvindt in Zelhem is bijna uitverkocht. Organisator Eddie Mensink laat weten dat er nog minder dan 1500 kaarten zijn. “Het was natuurlijk lange tijd onzeker of het feest kon doorgaan, maar nu we het groene licht hebben, heeft de kaartverkoop weer een vlucht genomen”, vertelt hij. Het affiche bevat weer vele grote namen uit de wereld van de Nederlandstalige muziek. Van Gerard Joling tot Mooi Wark, van de Spitfires tot Jannes.

Lees meer: Nog minder dan 1500 kaarten voor Mega Piraten Festijn in Zelhem

024 Nijmegen Kunst & Cultuur Vier eeuwen lang was Europa in de greep van de pest. De Zwarte Dood, zoals de ziekte soms ook wordt genoemd, maakte tientallen miljoenen slachtoffers. Museum Het Valkhof laatin De Pest zien hoe een van de meest verwoestende infectieziekten die ooit de wereld teisterden zijn sporen heeft nagelaten in kunst en samenleving.

Lees meer: Omvangrijke tentoonstelling De Pest in Museum Het Valkhof

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner