Sidebar

06
di, dec

Wersch Kerckhoffs Nijmegen - 024 Nijmegen Economie & Duurzaamheid - Om snel aan de slag te kunnen met energiearmoede combineerde de gemeente Nijmegen haar data met die van de woningcorporaties. Door die afstemming kan de gemeente het eerst helpen waar dat het hardst nodig is.

Lees meer: Nijmegen combineerde data om aanpak energiearmoede te versnellen

024 Nijmegen Economie - De 3 finalisten van Win je Winkel zijn bekend. Re-tale, Soepbar Nijmegen en Interiorfinds maken kans op een jaar lang een eigen winkelpand, inclusief €15.000 om te investeren in de winkel. Uit de 88 ideeën die voor nieuwe winkels binnengekomen zijn heeft een selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de binnenstad, de finalisten geselecteerd.

Lees meer: Deze 3 finalisten maken kans op eigen winkel in Nijmegen

024 Nijmegen Economie - Tijdens de coronapandemie heeft veel horeca- en winkelpersoneel een andere baan gevonden. Nu bars, restaurants en winkels weer volop draaien, kampen veel eigenaren met een tekort aan personeel.

Lees meer: Nijmegen helpt horeca en detailhandel in zoektocht naar personeel

024 Nijmegen Economie Duurzaamheid - Gemeente Nijmegen en de Nijmeegse horeca gaan minimaal 20 terrassen duurzaam verwarmen via verwarming uit speciale kussens waarbij geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht. Met deze kussens kan de horeca langer bezoekers ontvangen op de terrassen én wordt tegelijkertijd energie bespaard.

Lees meer: Duurzaam verwarmde terrassen voor Nijmeegse horeca

024 Nijmegen Economie & Duurzaamheid, Natuur & Milieu - Louis Dolmans startte in 2010 met ‘Doornik Natuurakkers’ in Bemmel, gelegen vlak boven Nijmegen. Louis kiest voor de biodynamische teelt van oude graanrassen, zoals spelt van Hoosterhof, Limburgse risweit, eenkoorn, rivet en rode, zwarte, bruine en witte emmer.

Lees meer: Doornik natuurakkers

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner