Sidebar

05
wo, okt

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

024 Berg en Dal Economie - Ondernemers die getroffen zijn door de Coronamaatregelen kunnen een Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo) aanvragen. De gemeente heeft inmiddels al ruim 700 aanvragen binnengekregen. Maar veel ondernemers hebben nog niet alle gevraagde bewijsstukken ingeleverd.

In die gevallen kan de gemeente de Tozo helaas nog niet uitbetalen. Hierdoor loopt de betaling vertraging op en duurt deze onnodig lang. De gemeente vraagt ondernemers daarom om goed te controleren of hun aanvraag compleet is.

Wat is de Tozo?

Met de Tozo kunnen ondernemers onder bepaalde voorwaarden een tijdelijke aanvullende uitkering krijgen of een lening voor bedrijfskapitaal. Als een aanvraag bij ons binnen is controleren wij die eerst. Is uw aanvraag compleet? Dan betalen wij u binnen 5 werkdagen een voorschot. Is uw aanvraag niet compleet. Dan nemen wij contact met u op en loopt de betaling vertraging op.

Bij veel ondernemers staat het water aan de lippen. Een uitkering is dan hoognodig. Vertraging door incomplete aanvragen moet daarom voorkomen worden.

Heeft u een vraag over de Tozo? Mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op de pagina Corona-Hulp voor ondernemers.

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner