Sidebar

15
vr, jan

Willekeur?
024 Groesbeek Politiek & Maatschappij - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal is van mening dat er geen sprake is geweest van enige willekeur toen een ongetwijfeld hardwerkende BOA van de gemeente Millingen een paar jonge vissertjes op de bon slingerde omdat ze het samenscholingsverbod zouden hebben overtreden.

Lees meer: Vissertjes aan de BOA-haak

024 Nijmegen Maatschappij - Burgemeester Bruls belde op 24 april 2020 ter gelegenheid van Koningsdag de volgende Nijmegenaren om hen te feliciteren met een Koninklijke onderscheiding. De persoonlijke uitreiking kan door coronamaatregelen nu niet plaatsvinden, maar vindt op een nog nader te bepalen dag later plaats.

Lees meer: Lintjesregen Nijmegen

Aanpak woningnood: splitsen van woningen wordt makkelijker daardoor.

024 Nijmegen Politiek Maatschappij - Pandeigenaren die een woning willen opsplitsen in betaald parkeren gebieden, krijgen meer ruimte om parkeren op straat mogelijk te maken. In principe moet een eigenaar de parkeerbehoefte van bewoners oplossen op eigen terrein.

Lees meer: Verruiming parkeervergunningen

024Nijmegen Maatschappij/politiek – Met ingang van 2020 kun je in het centrum van Nijmegen niet meer gratis parkeren vanaf 21.00 uur. De gemeenteraad meent er goed aan te doen dit tijdstip te verlaten naar 23.00 uur. Zo wordt er waarschijnlijk ca € 150.000 extra opgehaald.

Lees meer: Parkeren in het Nijmeegse centrum niet meer gratis na 21.00 uur

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r