Sidebar

25
do, feb

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

024 Nijmegen Maatschappij - Ontmoet stadsgenoten en geniet samen van een lekkere Vrijheidsbrunch! U bent van harte welkom met het hele gezin, uw buurman collega. Of vraag nou juist eens die meneer of mevrouw mee, die je altijd tegenkomt op straat, in het buurthuis of bij de bibliotheek. De Vrijheidsbrunch is op zondag 22 september vanaf 10.30 uur op het terrein van de NYMA.

Deze overheerlijke Vrijheidsbrunch bestaat uit een luchtige croissant en een knapperig pistoletje met zoet en hartig beleg, een gekookt eitje en een glas Jus d’ Orange! Gezellig Nijmegen komt langs met fingerfood en de koffie en thee wordt u aangeboden door de gemeente Nijmegen.

Ochtendconcert van Bart & Alex

Muziek geeft zo’n heerlijk vrij gevoel. Daarom is er tijdens de Vrijheidsbrunch een vrolijk ochtendconcert van het welbekende Nijmeegse duo Bart & Alex. Dat wordt geheid een feestje! Na de brunch kunt u gezellig blijven plakken, want het Festival Beleef De Oversteek, waar de brunch bij hoort, gaat door tot 20.00 uur.

Aanmelden en prijzen

Iedereen is van harte welkom bij de brunch! U kunt gewoon aanschuiven en betaalt dan €7,50 per persoon. Vroege Vogels* schrijven zich al van te voren in via www.vrijheidsbrunch.eventbrite.nl en ontvangen per mail een kortingsbon t.w.v. €5, - per persoon. Kinderen tot 8 jaar brunchen gratis mee.

Bereikbaarheid

We adviseren om met de fiets te komen. Er zijn twee tijdelijke fietsenstallingen: aan de Nymaweg en onder de brug de Oversteek op het Vasim parkeerterrein. Deze fietsenstalling is te bereiken via de in- en uitrit aan de Winselingseweg. Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren in het weiland aan de Nymaweg. Deze parkeerweide is bereikbaar via de Latensteinweg.

Datum en tijd

Zondag 22 september

10.30 – 12.00 uur

Locatie

NYMA-terrein

Winselingseweg 12

6841 AK Nijmegen

Vitamines & Supplementen r