Sidebar

12
vr, aug

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

024 Nijmegen Onderwijs & Wetenschappen - Ilse van Nes, revalidatiearts in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen is uitgeroepen tot opleider van het jaar. Afgelopen vrijdag reikte de Jonge Specialist de Opleidingsprijs voor de twaalfde keer uit tijdens hun congres Professie met passie.

‘Vooruitstrevend’, ‘altijd tijd om aios met een glimlach te woord te staan’ en ‘een aanstekelijk enthousiasme om met aios mee te denken over concrete oplossingen’. Met die kwalificaties uit het juryrapport wist Ilse de prijs de Opleidingsprijs 2021 te bemachtigen die haar werd uitgereikt door Elke Stenvers, bestuurslid van ‘De Jonge Specialist’.  

Ilse was heel verrast en liet weten het een grote eer te vinden zich een jaar lang ‘de beste Opleider van Nederland’ te mogen noemen. ‘Ik mag samenwerken met deze superleuke jonge dokters. Dat deze groep mij genomineerd heeft dat is voor mij al de echte hoofdprijs’ reageert van Nes tijdens de prijsuitreiking op locatie in de Sint Maartenskliniek. “Ik hoop dan ook dat iedere arts in opleiding uiteindelijk de specialist wordt die hij of zij wil zijn, en tijdens zijn of haar loopbaan blijft stralen.”

Volgens de aios-groep is Ilse iemand waarop ze kunnen bouwen. “Ze is heel betrokken en draagt de passie voor haar vak heel goed uit, ook in de media. Ze vervult voor ons in die zin echt een voorbeeldfunctie.”

Fraaie cheque
Elke Stenvers bestuurslid van De Jonge Specialist was op locatie om van Nes en haar aios-groep te verrassen met de trofee. Naast de titel ontving de opleider van het jaar een bedrag van € 8.000. De cheque bedoeld is voor verbetering van de kwaliteit van de opleiding. De Opleidingsprijs is een initiatief van De Jonge Specialist en wordt gesteund door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Bron: Federatie Medisch Specialisten

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner